Jan Ceulemans in Studio 1 op zondag

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jan Ceulemans in Studio 1 op zondag
Foto: © SC

Zondagavond praat Frank Raes in Studio 1 met Aad de Mos en Gilles De Bilde over de opvallendste momenten van de 22ste speeldag. Naast een uitgebreide samenvatting van Racing Genk - AA Gent kunt u het volgende verwachten in Studio 1:

Eind juni bevestigde Club Brugge wat al lang vermoed werd: Club-monument Jan Ceulemans volgde Trond Sollied op als hoofdtrainer. Ceulemans tekende een contract voor drie seizoenen bij de club waar hij als speler groot werd. De 'Caje' speelde van 1978 tot 1992 bij Club Brugge en won in die periode drie titels en twee bekers. Na zijn carrière als voetballer loodste hij als trainer Eendracht Aalst van tweede klasse naar Europees voetbal. Via een omweg bij het kleine Ingelmunster kwam hij opnieuw bij een eersteklasser terecht, bij Westerlo. Sinds dit seizoen mag Ceulemans het bij een topclub proberen en voorlopig slaagt hij er aardig in. Na een moeilijk seizoensbegin doen Club Brugge en Ceulemans weer volop mee voor de titel. Zondag praat de 'Caje' over de wedstrijd tegen Sint-Truiden, het succes van Club én ziet hij een oude bekende weer, een spits die bij hem openbloeide in Aalst, Gilles De Bilde.

Mario Verheyen, de centrale verdediger van Westerlo, is al enkele weken de koning van Pinanti is pinanti. Deze week is zijn tegenstander geen veldvoetballer, maar AA Gent-doelman Frédéric Herpoel. In een rechtstreeks duel van keeper tegen keeper probeert Herpoel de vaste Studio 1-doelman Philippe Vande Walle te kloppen. Is Herpoel bevoordeeld omdat hij als keeper weet hoe Vande Walle denkt? Of wint Mario Verheyen voor de vierde keer op rij? Pinanti is pinanti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties