Portillo en Frutos over de topper

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portillo en Frutos over de topper
Foto: © SC

Zondag spelen Javier Portillo en Nicolas Frutos hun allereerste Club Brugge – Anderlecht. Portillo speelde in de heenwedstrijd wel al drie minuten, maar dat is te weinig om van een echte wedstrijd te spreken. Het Laatste Nieuws peilde bij beide spelers naar hun verwachtingen van deze wedstrijd.
 
Portillo realiseert zich maar al te goed dat deze wedstrijd van cruciaal belang is. Hij neemt dan ook geen blad voor de mond en vergelijkt de wedstrijd qua belevenis met het duel tussen Real Madrid en Barcelona: “Ik heb wel een goed voorgevoel. We bakken er buitenshuis momenteel niet veel van, maar thuis zijn we moeilijk te kloppen. Al onze grootste matchen speelden we immers in Brugge.” Portillo hoopt natuurlijk te scoren maar geeft nog eens aan dat hij moeilijk kan scoren als hij geen bruikbare ballen krijgt.
 
Aan de overkant staat Nicolas Frutos, de Argentijn die in de winterstop officieel naar Anderlecht kwam, is bezig aan een sterke terugronde en scoorde al zeven keer in negen wedstrijden. Hij bekijkt de wedstrijd echter als elke andere wedstrijd. Frutos is dan ook veel meer gewend. “In Argentinië zijn topmatchen pas écht oorlog. Daar vallen zelfs doden.” De Argentijn kent trouwens weinig Club-spelers: â€œVercauteren heeft ons gezegd dat Brugge nog geen elftal heeft bekend gemaakt. Maar ik moet toegeven, veel namen ken ik toch nog niet.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties