Verhaegen: "Germinal Beerschot is FC just niks"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Verhaegen: "Germinal Beerschot is FC just niks"
Foto: © SC

Jos Verhaegen, voorzitter van Germinal Beerschot, is boos. Verhaegen pikt het lamentabele spel van zijn ploeg niet langer en kondigt een 'grote kuis' aan.

Nochtans won Germinal Beerschot zijn laatste twee wedstrijden tegen Moeskroen en FC Brussels. "Och, winnen betekent niets", aldus een geïrriteerde Verhaegen in De Gazet Van Antwerpen. "Het moet veel beter. Zoniet kan de helft van de kern opkrassen. Schrijf maar op: ik heb met nieuwjaar de stal al uitgemest. Wel, dan zal ik ze opnieuw uitmesten." 

"Nee, ik ben niet content. Wie onze jongste wedstrijden gezien heeft, zal mij kunnen begrijpen. Het is gewoon niet goed. Het is slécht. De mentaliteit is fout, er zit geen dash in de ploeg, we zijn veel te wisselvallig. En dat we toevallig twee keer winnen? Wat dan nog? Die paar punten is wel het minste. Bovendien: wat stelt dat voor? Moet ik nu al in mijn handen klappen omdat we winnen tegen Moeskroen en Brussels? We hebben verdorie een ploeg die moeiteloos bij de eerste zes kan eindigen. En dan moet ik blij zijn omdat we met moeite en met slecht voetbal twee wedstrijden winnen? Komkom. Germinal Beerschot is precies FC just niks. " 


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties