Revolutie op het Kiel

Jan Martynowski
| 0 reacties
Revolutie op het Kiel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot mag sportief dan wel gered zijn, het rommelt bij de uittredende bekerhouder. Jos Verhaegen haalde dinsdag zwaar uit naar zijn spelers en voegde de daad bij het woord. Manager Steven Van Beethoven mag opstappen.

Door de slechte financiële toestand van de club, heeft de Raad van bestuur beslist 25 à 35 % te besparen op de loonlasten van de club. Gisteren mocht al een secretaresse opstappen, vandaag volgde dus de manager.

Van Beethoven werkte 9 jaar op het Kiel, voor Beerschot en de fusieclub. In zijn functie van General Manager leidde hij paars-wit vorig jaar naar de overwinning in de bekerfinale. Niet alleen zorgde hij ervoor dat de mannekes in het paars mochten spelen, hij zorgde ook voor een afleidingsmanoeuver. Doelman Luciano kreeg - onder politie-begeleiding - in het ziekenhuis nog enkele inspuitingen, waardoor hij met gebroken ribben kon spelen.
 
Van Beethoven was de link tussen bestuur en supporters. Onder hem werden tal van initiatieven voorgesteld, waaronder het buurtproject. Tot zijn ontslag officieel bevestigd wordt, wil hij geen commentaar geven. [BA]

auteur: Manuel Gonzalez
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties