Flagday en voorstelling Clublied bij derby

Thomas Dubois
| 0 reacties
Flagday en voorstelling Clublied bij derby
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zondag wordt er in Brugge opnieuw een speciale wedstrijd afgewerkt. Dan staat namelijk de Brugse derby op het programma. Voor de spelers van Cercle is het één van de twee kansen per seizoen om grote broer Club puntenverlies aan te smeren. Dat is ook nu het geval. Bij Club Brugge leeft de derby niet zo erg omdat het meestal aan het langste eind trekt, toch heeft de onafhankelijke supportersvereniging van Club Brugge, Blue Army één en ander in petto in samenwerking met de club.  
 
Zondag wordt namelijk het officiële Clublied voorgesteld. Club Brugge heeft net zoals veel andere clubs een groot repertoire aan supportersongs maar een echt clublied heeft het niet. Daar moest iets aan gedaan worden dacht men en zo geschiedde. Zondag wordt op het terrein het Clublied voorgesteld, de organisatie vraagt dan ook aan alle supporters om op tijd in het stadion te zijn.
 
Naast de voorstelling van het Clublied vindt er naar aanleiding van de derby opnieuw een ‘Flag day’ plaats. Dat wil zeggen dat er zondag in alle vakken vlaggen toegelaten zijn. Vorig jaar werd dit initiatief ook gedaan tegen Germinal Beerschot en toen werd Jan Breydel omgetoverd in een ware vlaggenzee. Voor de wedstrijd zijn er aan verschillende standen vlaggen te verkrijgen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties