Stan James biedt live-wedden op topper aan

Stan James biedt live-wedden op topper aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische topper leeft ook bij de wedindustire. De britse on-line bookmaker Stan James (www.stanjames.com) biedt (weliswaar als enige) live-weddenschappen aan op en tijdens de clash tussen Anderlecht en Standard. Dit betekent dat klanten via internet tijdens de wedstrijd een gokje kunnen plaatsen op hoe de wedstrijd zal eindigen, welke ploeg het volgende doelpunt scoort, wie de volgende hoekschop mag trappen enz.

Live-wedden is geen nieuw gegeven meer in de bookmaker-industrie. Reeds een aantal jaar terug werd de mogelijkheid geïntroduceerd om niet alleen voor, maar ook tijdens een wedstrijd een weddenschap af te sluiten op een bepaald resultaat of gebeurtenis. Deze vorm van wedden werd al snel bijzonder populair vanwege het feit dat gokkers zo het verloop van een wedstrijd konden analyseren en het resultaat beter konden inschatten.

Nieuw is echter dat dit nu ook op een wedstrijd uit onze eigen Jupiler League aangeboden wordt. Stan James biedt voor de topper welgeteld 10 live-wedmarketen aan, waaronder het eindresultaat, wie de volgende goal scoort, hoeveel doelpunten er gescoord zullen worden en naar wie de volgende corner gaat. [TH]

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties