D. Zultse start knap in interprov. eindronde

Guillaume Belaey

D. Zultse vv had het niet onder de markt met F. Merkem. In de eerste helft domineerde F. Merkem maar kon moeilijk doelvrouw Melissa Heyse bedreigen. Zultse moest zich in de 1e helft vooral beperken tot verdedigen en kon maar sporadisch tegenprikken. Eén prik was in de eerste helft voldoende. Sofie Lefevbre kon goed tussenbeide komen en Lien Mortier lanceren. Lien Mortier omzeilde de Merkemse verdediging en bracht iets voor rust Zultse 1-0 voor.

In de tweede helft controleerde Zultse de wedstrijd veel beter. Halfweg de tweede helft kon Lien Mortier Sofie Locquet afzonderen, die de 2-0 op het bord bracht. Tien minuten voor het eindsignaal  zorgde Sofie Lefevbre voor de 3-0. Maandag trekt D. Zultse VV naar Helchteren, dat met 0-4 op FCF Braine-Rebecq won. [TH]

Uitslagen : Stand. Luik - RJ Aarlen 4-0 ; FC Rhisnois - RSC Anderlecht 2-2; Braine-Rebecq - Heslon Helchteren 0-4; D. Zultse VV - Famkes Merkem 3 - 0