Vaessen wil niet praten met Ajax

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vaessen wil niet praten met Ajax
Foto: © SC

Steven Defour staat te popelen om bij Ajax te tekenen. Het jonge talent van Racing Genk had gisteren een gesprek met de Nederlandse club, naar eigen zeggen om louter over het sportieve te praten. Het financiële aspect komt volgens Defour pas later aan bod, als er ook op clubniveau een akkoord is.

Of dat akkoord er komt, valt echter te betwijfelen. Voorzitter Jos Vaessen wil immers niet praten met Ajax. "Bij de transfer van Wesley Sonck enkele jaren geleden werd eerst contact opgenomen met ons, daarna met de speler. Nu gebeurt het omgekeerde", legt Vaessen uit in Het Belang Van Limburg. "Wel, ik ga daar mijn conclusies uit trekken. Als ik een uitnodiging krijg van Ajax ben ik niet van plan daarop in te gaan. Ze mogen een bod doen, maar ik voorspel nu al wat het antwoord zal zijn: neen." 

Ook Defours zaakwaarnemer mag het Fenixstadion niet meer in. Defour veranderde onlangs van raadsman en koos op aanraden van de vader van zijn vriendin Irene voor Paul Stefani. Die Stefani is echter persona non grata in Genk. De keuze van Stefani zorgde zelfs voor wrevel binnen de familie Defour, want de ouders van de speler hielden het liever bij zijn oude manager. "We hebben geen vat meer op Steven", klinkt het. "Hij is volledig in de macht van de familie van zijn vriendin. Wat ons betreft blijft hij bij Genk."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties