Luik haalt het van Opwijk en promoveert

Luik haalt het van Opwijk en promoveert
Foto: © SC

Omwille van het wegvallen van Beringen Heusden-Zolder mocht de winnaar van de troosting, in de eindronde van vierde klasse, alsnog promoveren naar derde. In het kleine en volgepakte stadion van Opwijk trokken de Luikenaars aan het langste eind.
 
Een erg bedrijvige Boujemaoui legde de bezoekers al snel het vuur aan de schenen, erg veel resultaat leverde dat niet op. De bezoekers klommen op voorsprong via Audoor, die een elfmeter perfect wist om te zetten. Luik voetbalde van uit een zetel en liet de thuisploeg komen, De Buyser wist zelfs de gelijkmaker aan te tekenen maar werd terecht afgevlagd.
 
Na de pauze trok Opwijk resoluut ten aanval, ondanks de vele pogingen kwam niemand tot scoren. Luik kon dat wel, Lizen pakte uit met een hoogstaand nummertje en schoot magistraal binnen. De dromen van Opwijk lagen aan diggelen, al zou een tweede promotie op rij voor het kleine Opwijk misschien van het goede teveel zijn geweest. Luik promoveert zo naar derde klasse, waar het vermoedelijk in de b-reeks zal terecht komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties