Bob Peeters weer heel dicht bij Lierse

Ronny anthonis
| 0 reacties
Bob Peeters weer heel dicht bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters staat alweer heel dicht bij een overgang naar Lierse. Dat bevestigde voorzitter Leo Theyskens, die eerder al aangaf dat de deur al voor bijna de volle 100 procent dicht was. De nieuwe wending heet zoals verwacht ... Iakovenko, een 19-jarige aanvallende middenvelder die ook als aanvaller kan worden uitgespeeld.

Genk was niet de enige gegadigde voor de Oekraïner, ook Club Brugge wou het jonge talent binnenrijven maar de factor Peeters speelt een grote rol in de beslissing van Lierse. 

Daarnaast blijft Lierse ook actief op zoek naar een spelverdeler. Tester Stankovski kon de verwachtingen tijdens de testwedstrijd tegen Katelijne niet inlossen en zal mogelijk doorgestuurd worden. Serebrennikov, die Club Brugge mag verlaten, is een mogelijke kanshebber.

En Lierse blijft actief speuren naar versterkingen. Voor het aanvallende compartiment, het grootste pijnpunt afgelopen seizoen zeg maar, dacht men aan Christophe Lepoint. Lepoint is een 21-jarige aanvaller die de jeugdreeksen van Anderlecht doorliep. Nadien speelde hij voor enkele buitenlandse clubs zoals 1860 München, Willem II en Gençlerbirligi. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties