Leekens: 'Spelers moeten eens goed nadenken'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Leekens: 'Spelers moeten eens goed nadenken'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent verloor gisterenavond met 5-0 van Club Brugge. Gent-trainer Georges Leekens noemde de Brugse zege terecht, maar had wel zijn vragen bij het feit dat een vroege doelpunt van Foley afgekeurd werd.

"Ver Eecke keurde die goal af, ik weet nog altijd niet waarom", zei Leekens in Het Laatste Nieuws. "Als dat een geldig doelpunt was, dan hadden mijn jongens beter anders gereageerd. Nu speelden we ook na die achterstand met te veel respect en niet agressief genoeg. We moeten sterker worden in de duels. De eerste twee tegengoals hebben we veel te makkelijk weggegeven. Ik hoop dat iedereen nu wakker is. Sommige spelers moeten eens goed beginnen nadenken."   

De Brugse nieuwkomer Koen Daerden geeft toe dat zijn team niet al te best aan de wedstrijd begon. "Het begin was inderdaad niet goed", vertelt Daerden. "Uiteraard is het dan leuk om met je eerste goeie balcontact dadelijk te scoren. We hebben geduldig gewacht en Gent niet in de match laten komen. Verdedigend stond er een blok en de omschakeling van balbezit naar balverlies verliep ook uitstekend. Dit resultaat geeft veel vertrouwen voor de komende wedstrijden."    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties