WK-trio leidt finale in Bierbeek

WK-trio leidt finale in Bierbeek
Foto: © SC

Dit weekend vindt in Bierbeek de 21ste editie van het Euro SportsTech Miniementornooi plaats. Tal van Europese topclubs passeren de revue en moeten net als de voorgaande jaren zorgen voor een spetterende driedaagse met tal van nevenactiviteiten. Afgelopen zaterdag streden nog enkele Belgische clubs om vier plaatsjes op de hoofdtabel. Bergen, Roeselare, Oostende en Antwerp gingen met die eer lopen.

Het Euro SportsTech Miniementornooi wordt afgetrapt op 11 augustus met Glasgow Rangers – KSV Roeselare om 9.30 uur. Het beloven alvast drie mooie voetbaldagen te worden, want net als Glasgow vonden Arsenal, Everton, Austria Wien, Schalke 04, Dortmund, Feyenoord en PSV weer de weg naar Bierbeek. 36 Clubs strijden er dit jaar voor de felbegeerde beker.
 
Vorig jaar werd de feestelijke 20ste editie afgesloten met een attractieve finale tussen FC Barcelona en Schalke 04 onder leiding van topscheidsrechter Johny Ver Eecke. Dit jaar doet de vzw Euro-Bierbeek nóg beter met het Belgisch scheidsrechterlijk WK-trio Frank De Bleeckere, Peter Hermans en Walter Vromans.
 
Die finale wordt afgetrapt op 13 augustus om 16.15. Vorig jaar was Barcelona favoriet en kon die favorietenrol met glans waarmaken. Dat is dit jaar wel even anders en kan het alle kanten op. Uiteraard zit u op Voetbalkrant.com in pole-position, als u niet in Bierbeek bent natuurlijk...
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties