Chelsea wint galamatch tegen Feyenoord

Philippe Crols
| 0 reacties
Chelsea wint galamatch tegen Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse kampioen Chelsea heeft dinsdagavond in de Kuip van Feyenoord gewonnen. Een goal van Frank Lampard volstond voor de zege in dit vriendschappelijk duel. Bij de Nederlanders speelden Benjamin De Ceulaer en Pieter Collen mee. Stein Huysegems werd geen speeltijd gegund. 

Feyenoord kon in het begin nog wel aardig mee met de Londense topclub, maar nadien moest het toch geleidelijk aan terug voor Chelsea. Halverwege de tweede helft drukte middenvelder Frank Lampard dat overwicht uit in de 0-1-voorsprong. Feyenoord zelf kreeg twee goede kansen. Een was voor onze landgenoot De Ceulaer die net naast kopte en in de slotfase schoot Van Hooijdonk een vrijschop tegen de binnenkant van de paal. Bij Chelsea speelde Salomon Kalou 88 minuten mee. Van hem werd voor de partij afscheid genomen door de Feyenoord-entourage. 

Feyenoord: Lodewijks, Collen, Greene, Vlaar, Drenthe ('34 Hofs), Lucius ('86 Davids), De Guzman ('76 Van Hooijdonk), Bosschaart, De Ceulaer ('66 Vincken), Kuyt en Kolkka

Chelsea: Cudicini, Geremi, Ferrera, Carvalho, Bridge ('46 Terry), Ballack, Essien ('62 Diarra), Lampard ('74 Obi Mikel), Robben ('46 Drogba), Shevchenko ('62 Wright Phillips) en Kalou ('88 Woods)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties