Bondscoach verrast: Lombaerts en Englebert Duivels

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Bondscoach verrast: Lombaerts en Englebert Duivels
Foto: © SC

Bondscoach René Vandereycken heeft zijn selectie voor de interland in en tegen Armenië bekend gemaakt. Vandereycken had in zijn selectie plaats voor twee verrassingen: Nicolas Lombaerts en Gaëtan Englebert.

Na het forfait van Vincent Kompany en Thomas Vermaelen moest de bondscoach op zoek naar nieuwe verdedigers. Die vond hij in de vorm van Nicolas Lombaerts (AA Gent) en Pieter Collen (Feyenoord).

Ook op het middenveld selecteerde Vandereycken nieuw bloed. Gaëtan Englebert maakt zijn wederoptreden bij de Rode Duivels. De middenvelder veroverde opnieuw zijn basisplaats bij Club Brugge en zag dat beloond worden met een nationale selectie.

De rest van de selectie is net dezelfde als die van tegen Kazachstan. Enkel Geert De Vlieger, tegenwoordig bankzitter bij Zulte Waregem, is er niet bij. Davy Schollen en Brian Vandenbussche zijn nu tweede en derde doelman na Stijn Stijnen.

De volledige selectie:

Doelmannen: Stijn Stijnen (Club Brugge), Davy Schollen (Anderlecht), Brian Vandenbussche (Heerenveen)

Verdedigers: Pieter Collen (Feyenoord), Carl Hoefkens (Stoke City), Nicolas Lombaerts (AA Gent), Timmy Simons (PSV), Daniel Van Buyten (Bayern München), Jelle Van Damme en Anthony Vanden Borre (Anderlecht)

Middenvelders: Koen Daerden en Gaëtan Englebert (Club Brugge), Steven Defour en Karel Geraerts (Standard), Bart Goor (Anderlecht), Wim De Decker (Racing Genk)

Aanvallers: Thomas Buffel (Glasgow Rangers), Stein Huysegems (Feyenoord), Moussa Dembele (AZ), Luigi Pieroni (Auxerre), Kevin Vandenbergh (Racing Genk)

 

 




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties