Ronaldinho stapje dichter bij AC Milan

Ronaldinho stapje dichter bij AC Milan
Foto: © SC

De mogelijkheid bestaat dat Ronaldinho nog voor vrijdag de overstap maakt naar AC Milan. De Braziliaanse spelverdeler werd door een woedende coach Frank Rijkaard uit de selectie van FC Barcelona gelaten die het maandagavond opnam tegen Celta de Vigo. Reden hiervoor is dat Ronaldinho zaterdag als enige de training miste. Rijkaard was ook niet te spreken over het feit dat zijn stervoetballer enkele uren voor de Europese Supercup tegen Sevilla nog promotiewerk deed.
 
Een anomieme bron vertelde tegenover het tabloid The Sun dat de sfeer in de kleedkamer allesbehalve goed is: “Ronaldinho is gestraft. Rijkaard wou aantonen dat de regels voor iedereen hetzelfde zijn hoe groot de ster ook is. Maar de sfeer is niet goed in de kleedkamer.” Daarenboven wacht Ronaldinho al bijna een jaar op het beloofde nieuwe contract.
 
Ook de broer en tevens zakenwaarnemer van Ronaldinho, Roberto de Assis Moreira, bevestigde dat een overgang nog steeds mogelijk is: “De transfer van Ronaldinho naar Milan is mogelijk en het zou een nog betere zaak zijn voor het team dan de transfer van Ronaldo. Silvio Berlusconi wil hem aantrekken en het is gewoon nog een kwestie van tijd voor het gebeurt.” Ronaldinho zou in zijn contract met Barcelona een buy-outclausule van 81 miljoen euro hebben.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties