De Witte: 'Bij nederlaag volgt evaluatie'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
De Witte: 'Bij nederlaag volgt evaluatie'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent speelt vanavond op het veld van Lierse en moet die wedstrijd eigenlijk winnen. De Buffalo's startten immers met een rampzalige 5 op 18 aan de competitie en hebben dringend een paar driepunters nodig, willen ze nog iets van de competitie maken. En Ivan De Witte zou Ivan De Witte niet zijn, moest hij de druk op zijn trainer en spelers niet stevig opvoeren.

"We moeten dringend punten pakken", vertelt De Witte in De Standaard. "Een nederlaag in Lier zou heel moeilijk te verteren zijn. Dan zou er toch op zijn minst een evaluatie komen. Ik moet eerlijk bekennen, ik ben er niet gerust op. Lierse zal er alles aan doen om de rode lantaarn kwijt te spelen." 

"Leekens is wel een echte professional en heeft al veel krediet opgebouwd. Het bestuur had afgelopen maandag trouwens een erg goed gesprek met hem. Als die positieve elementen er niet zouden zijn geweest, was ik al veel eerder zenuwachtig geworden. Maar op een bepaald moment kan je niet meer naast de rangschikking kijken. Dan gaat het uiteindelijk toch om de punten. Dat is nu eenmaal het lot van een coach. En ik kan niet ontkennen dat de bouw van het nieuwe stadion voor extra druk zorgt. De politiek en de sponsors kijken ons op de vingers."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties