Bistiaux: 'Eindelijk nog eens een uitschieter'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bistiaux: 'Eindelijk nog eens een uitschieter'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp-secretaris Paul Bistiaux was na afloop van de bekerwedstrijd tegen Lokeren (4-1) in de wolken. "Het was een schitterende avond voor de supporters, maar we moeten eerlijk blijven. De competitie is voor ons nog steeds het belangrijkste. Dit is gewoon heel mooi meegenomen", aldus Bistiaux.

Waarom Antwerp het in topwedstrijden steeds beter doet, heeft volgens de secretaris ook zijn redenen. "Misschien is de motivatie in tweede niet zo groot elke week, wat betreft de ruimte kregen we vanavond alvast meer kans om te voetballen tegen Lokeren. We kregen ruimte en dan is het voor sommige spelers makkelijker om hun klasse te laten zien."

Vooral Dong lijkt daar het meeste last van de hebben. De Chinese aanvaller liet dit seizoen nog niets zien en gaf een ongeïnteresseerde indruk in de vorige wedstrijden. Toch liet de speler van Manchester United in de bekerwedstrijd heel wat klasseflitsen zien. "We hebben enkele talentvolle voetballers rondlopen, jammer dat die het niet elke week kunnen laten zien." [THAN]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties