Wat kunnen de Cisse en Goots in de beker?

Dirk Pieters
| 0 reacties
Wat kunnen de Cisse en Goots in de beker?
Foto: © SC

Zondagmiddag staan twee oude rotten in het vak aan de aftrap van een bekerwedstrijd tegen een eersteklasser. Patrick Goots neemt het met zijn club, Mol-Wezel, op tegen Roeselare en Cisse Severeyns speelt met Cappellen tegen Sint-Truiden. Kunnen beide aanvallers voor het verschil zorgen?
 
Patrick Goots, ondertussen al 40 jaar, zegt niet meer wakker te liggen van een wedstrijd tegen een eersteklasser. "Enkel een wedstrijd tegen Antwerp zou me nog een heel speciaal gevoel geven. Ik ben op een lager niveau gaan spelen omdat ik het profleven beu was. Nu heb ik opnieuw veel plezier van het voetbal. Ik zou nog zeker in tweede meekunnen. Ploegen als Dessel hebben zeker geen betere spitsen als ik nog ben."
 
Cisse Severeyns ziet echter wel uit naar de wedstrijd tegen een eersteklasser. "De mensen die me nog willen zien spelen tegen een eersteklasser moeten nu komen. Ik denk dat het misschien wel eens de laatste keer zou kunnen zijn. We zijn nog niet uitgeschakeld, maar als we ons willen plaatsen, zal er een mirakel nodig zijn. Ik heb er echt nog eens zin in." [THAN]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties