Lokeren nu ook verdedigend in de problemen

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren nu ook verdedigend in de problemen
Foto: © SC

Dat Ariël Jacobs het lastig heeft bij Lokeren omwille van een gebrek aan scorende spitsen is bekend. Maar Sporting heeft ook defensieve problemen. Drie van de vier basispionnen achterin liggen in de lappenmand.

Het grootste probleem is de blessure van Joao Carlos. De Braziliaanse verdediger liep een kneuzing aan de enkel op en later bleek hij ook een scheurtje in de pees van zijn enkel opgelopen te hebben. Hij speelt al zeker niet dit weekend op Westerlo en ondergaat aanstaande vrijdag nog een echo om te bekijken wanneer hij de trainingen zou kunnen hervatten. Hij zou belangrijk kunnen zijn in de volgende thuismatch, tegen Club Brugge.

Ook Mamadou Diallo en Hassan El Mouataz blijven voor de tweede wedstrijd op rij aan de kant. Diallo heeft een scheurtje in de hamstrings, El Mouataz een verrekking aan de lies. Beiden ondergaan maandag nog een echo. Zij raken meer dan waarschijnlijk wel fit voor de clash tegen Club Brugge.

De weinige spitsen van Lokeren kampen ook met lichte blessures. Patiyo Tambwe, die eindelijk zijn eerste doelpunt scoorde tegen Antwerp, moet twee dagen rusten met enkelproblemen. Ibrahima Diedhiou, de nieuwe targetspits die inviel op de Bosuil, viel op de ochtendtraining uit met liesproblemen. Het is afwachten of beiden fit raken voor de wedstrijd tegen Westerlo. Doelman Zvonko Milojevic ondergaat een aangepast trainingsschema. De Serviër sukkelt al lang met zijn knie en moet wat gespaard worden tijdens de trainingen. Hij raakt echter wel elke week op wedstrijdniveau. [AN]
      
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties