Antwerpsupporters gewond bij tweede doelpunt

Dirk Pieters

Zoals U eerder al kon lezen op Voetbalkrant.com won Antwerp de moeilijke verplaatsing bij Virton. De Great Old won met 0-2, maar dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

De bezoekers kwamen in de eerste helft op voorsprong via Spencer Verbist, maar zagen even later Di Gregorio wegvallen na een rode kaart. Ook in de tweede helft kreeg Antwerp-speler Cedric Tomsin een rode kaart van scheidsrechter Serge Gumienny. Met elf tegen negen leek het voor Antwerp onbegonnen werk om de voorsprong vast te houden, maar dat lukte zelfs zeer goed. De Great Old kwam op 0-2 na een doelpunt van Dong.

Maar op dat ogenblik liep het mis voor een gedeelte van de 600 meegereisde Antwerpsupporters. Bij het uitbundig vieren van het tweede doelpunt begaf een hek (tribune) het in het bezoekersvak. Verschillende mensen raakten gewond in het gedrang en de valpartij en moesten even later worden afgevoerd met een ziekenwagen.

Van zodra Voetbalkrant.com meer nieuws heeft over dit ongeval kan U het hier lezen.