Genk maakt brandhout van Germinal Beerschot

Dirk Pieters

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Leider Racing Genk blijft het goed doen in de competitie. Het won zijn thuiswedstrijd tegen Germinal Beerschot met 4-0. Aan de rust stond de eindstand al op het bord. Na de rust speelde Germinal Beerschot iets beter, maar scoren lukte niet.

De wedstrijd kon niet beter starten voor Genk. Al na drie minuten schoot Vandenbergh raak. Even later verdubbelde aanvaller Bosnjak de score. Nog voor de rust scoorde Vandenbergh zijn tweede en zorgde Vrancken voor de 4-0 ruststand.

In de tweede helft liet Genk de bezoekers komen, maar een eerredder zat er niet in. Door de nederlaag van Germinal Beerschot komt de positie van Marc Brys meer en meer onder vuur te liggen. Genk blijft na een eenvoudige zege stevig leider in de Jupiler League.