PSG denkt aan Le Guen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSG denkt aan Le Guen
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Paris Saint-Germain in de Franse competitie en dus zit de trainer, in dit geval Guy Lacombe, op de schopstoel. De Franse media schrijven vandaag dat de Parijse club voorzichtige interesse toont in Paul Le Guen. De Fransman is momenteel manager bij de Schotse topclub Glasgow Rangers.

Lacombe wil momenteel zelf niet aan vertrek denken bij PSG. "Ik denk dat opstappen het probleem niet zal oplossen. Ik wil nog proberen het vertrouwen van de spelers op te vijzelen om tot betere prestaties te komen. Als dat niet lukt, wil ik wel een vertrek overwegen", aldus de coach.

PSG-voorzitter Alain Cayzac lijkt minder geduld te hebben dan zijn coach. Als de prestaties niet dringend verbeteren, dan verlegt de club zijn interesse naar Le Guen die bovenaan het lijstje van kandidaat-trainers staat bij de Parijzenaars.

Le Guen werkt nu bij Glasgow Rangers maar ook daar zijn de prestaties teleurstellend. Dit weekend kwamen The Gers nog goed weg op het veld van Hearts of Midlothian waar na nipte 0-1-winst de drie punten werden gestolen. Glasgow Rangers volgt ondertussen al op een straatlengte achterstand op rivaal Celtic en in de Schotse ligabeker ging de club er al uit tegen Saint-Johnstone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties