Frans talent wil graag naar Rangers

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Frans talent wil graag naar Rangers
Foto: © SC

Younes Kaboul, een talentrijke verdediger van de Franse topklasser AJ Auxerre, kan rekenen op de interesse van de Schotse topclub Glasgow Rangers. Tegenover de Engelse media heeft hij al gezegd erg gecharmeerd te zijn door de interesse van The Gers.

Het bericht wordt voor Auxerre op een niet zo best moment de wereld ingestuurd want beide ploegen staan morgen tegenover elkaar in de Uefabeker. Voor Kaboul daarentegen wordt het interessant want zo kan hij direct zien of zijn manier van voetballen bij het Schotse spel past. 

"Ik heb gehoord van de interesse van Rangers en ik moet zeggen dat ik mij vereerd voel. Het is immers een bijzonder grote club en ik wil er graag gaan voetballen. Ze hebben zich echter nog niet gemeld dus een keuze hoef ik nu dus nog niet te maken", aldus de nog maar 20-jarige Kaboul.

Kaboul, een Fransman, maakt sinds 2004 deel uit van de kern van Auxerre. De verdediger is ook lid van Jong Frankrijk en kan ook rekenen op de interesse van de Italiaanse topclubs AS Roma en Inter Milaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties