'Miccoli maakt indruk op Juve'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Miccoli maakt indruk op Juve'
Foto: © SC

Deze week kon u al op Voetbalkrant.com lezen dat Juventus Turijn het contract van Fabrizio Miccoli tot 2010 heeft verlengd. Volgens verschillende Italiaanse media is het zo dat de club uit Turijn er aan denkt om Il Pequeno Bombardeiro volgend seizoen weer bij de selectie te halen. Momenteel speelt Miccoli op uitleenbasis bij de Portugese topclub Benfica Lissabon en daar maakt hij indruk op Juventus. Het is overigens al het tweede jaar op rij dat hij aan de Portugezen is uitgeleend.

Miccoli is bezig aan een goed seizoen bij As Aguías. Deze week scoorde hij nog twee goals in de Champions League tegen het Deense FC Kopenhagen (3-1 winst, nvdr). "Ik heb het hier geweldig naar mijn zin in Lissabon, zowel binnen als buiten het veld. Sowieso ben ik erg geliefd onder de supporters, dus dat speelt ook een rol. Het is echter aan Juventus om te bepalen waar ik volgend seizoen speel", aldus de Italiaanse spits.

Door de aanwezigheid van Alessandro Del Piero, David Trézéguet en Zlatan Ibrahimovic werd telkens beslist om Miccoli te verhuren. Tot dus ver kwam Miccoli bij Juventus aan 25 wedstrijden waarin hij toch ook acht keer aan scoren toekwam.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties