'Arsenal wil gaan shoppen in Sevilla'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Arsenal wil gaan shoppen in Sevilla'
Foto: © SC

Volgens de Spaanse media zou de Engelse topclub Arsenal graag gaan shoppen bij Uefacupwinnaar FC Sevilla. The Gunners zouden hun oog laten vallen hebben op Antonio Puerta en Jesus Navas.

Arsenal-manager Arsène Wenger stuurde z'n scout Steve Rowley naar het Iberisch schiereiland om de twee spelers te bekijken. Ramon Rodriquez Monchi, de technisch directeur van Sevilla, is op de hoogte van de Engelse interesse. "Het klopt dat Puerta en Navas in de belangstelling staan van Arsenal, maar een officieel bod hebben we nog niet ontvangen. Overigens willen we beide talenten ook niet verkopen. Ze kunnen ons helpen om te strijden om de Spaanse titel", aldus Monchi.

Wenger zou vooral gecharmeerd zijn door de 21-jarige Navas. De technische middenvelder is een jeugdproduct van de Andalusische club en hij maakt sinds 2003 deel uit van de hoofdmacht van Sevilla. Ook Puerta is een middenvelder. De 22-jarige speler komt ook uit de jeugdacademie van de club en hij maakte recentelijk nog zijn debuut in de Spaanse nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties