Gelukkig Nieuwjaar

Rita De Meyer
| 0 reacties
Gelukkig Nieuwjaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gelukkig Nieuwjaar

De gehele redactie van Voetbalkrant.com wenst haar bezoekers een spetterend en sportief 2007 toe. Onze dank voor alle reacties, steun, opmerkingen en tips van het voorbije jaar. En uiteraard staan wij ook het komende jaar open voor nog meer interactie met jullie!

In dit nieuwe jaar mag u van ons opnieuw een jaar vol voetbalnieuws verwachten, sterke verslaggeving, vele specials, regelmatig interviews, wedstrijden, een nog completere database, en nog veel meer… we verklappen hierbij alvast dat Voetbalkrant dit jaar zeker ook met een nieuwe look, meer interactiviteit en een nog uitgebreidere database zal uitpakken….

Maar…  we hebben het afgelopen jaar ook gewerkt aan een nieuwe algemene sportsite waar dan vooral de sporten naast het voetbal aan bod komen. We willen jullie dan ook graag verwelkomen op deze website.
Klik hier om er een kijkje te nemen: www.sport-planet.eu

Tot slot nog een dankwoordje aan ALLE mensen: technici, hosting, sponsors, journalisten, datamedewerkers, clubmedewerkers in binnen- en buitenland, alle Onze Club-leden en U beste bezoekers zonder wie Voetbalkrant niet zou kunnen bestaan.
Wij bedanken IEDEREEN voor de inzet en de steun van het afgelopen jaar!

Sportieve groeten,
Namens de gehele redactie van Voetbalkrant.com & Sport-Planet.eu

 
PS: Zelf een steentje bijdragen aan onze vrijwilligerswerking kan altijd, neem dan zeker even contact met ons op secretariaat@voetbalkrant.com. Ook alle opmerkingen, suggesties, verbeteringen zijn altijd welkom op dit adres. [AN]            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties