Rossi keert half jaar terug naar Parma

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rossi keert half jaar terug naar Parma
Foto: © SC

De jonge Italiaanse aanvaller Giuseppe Rossi zal het komende halfjaar op huurbasis uitkomen voor Parma. De Italiaanse staartploeg kwam daarover tot een overeenkomst met diens huidige club Manchester United. 

Rossi speelde de eerste seizoenshelft op uitleenbasis bij Newcastle United. Nu de Italiaanse belofteninternational teruggekeerd is naar Old Trafford heeft hij gezien dat hij nog altijd niet zal kunnen rekenen op regelmatige speelkansen. Voor Rossi is de overstap naar Parma een terugkeer naar zijn oude club. In 2004 verliet hij de gialloblu voor Manchester United.

De aankondiging dat Rossi terugkeert naar het oude nest, stond te lezen op de website van Parma. "Onze technische directeur heeft een verhelderende trip gemaakt naar Manchester, waar hij Rossi op huurbasis heeft teruggehaald. Als alles goed gaat, is hij donderdag hier en is de transfer op tijd afgerond om hem dit weekend tegen Torino op te stellen", aldus Giuseppe Cappelli, een bestuurslid van de club. Manchester United heeft de overgang nog niet bevestigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties