De blunders van Gonzague Vandooren

Philippe Crols
| 0 reacties
De blunders van Gonzague Vandooren
Foto: © SC

Afgelopen week zorgde Gonzague Vandooren ervoor dat Racing Genk een overwinning alsnog uit handen gaf. De verdediger ging op z'n zachtst gezegd vreemd naar de bal en gaf een strafschop weg. De mensen van HLN wezen er maandag op dat het niet de eerste keer was dat deze speler Genk punten kost. 

Vorig jaar werd Racing Genk Europees uitgeschakeld tegen Litex Lovech. Akkoord, dat kwam voor het grootste deel door de erbarmelijke terugwedstrijd, maar wie veroorzaakte in de slotfase van de heenwedstrijd nu ook weer een strafschop door onnodig hands te maken ... inderdaad, Gonzague Vandooren. Bij Standard zullen ze allicht in hun vuistje gelachen hebben toen hun linksachter naar de grote rivaal vertrok. Genk betaalde maar liefst een half miljoen euro voor de verdediger, maar velen zijn het erover eens dat Vandooren al meer punten heeft verloren dan gewonnen voor zijn team. 

Ook in verschillende competitiewedstrijden dit seizoen heeft Vandooren zich al meermaals negatief laten opmerken. Bij de Genk-supporters kan hij inmiddels al lang niet meer op al te veel krediet rekenen.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties