Onyewu: to leave or not to leave

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Onyewu: to leave or not to leave
Foto: © SC

Real Madrid, AC Milan, Juventus, Chelsea, Lyon, Marseille, Aston Villa, Fulham, …  Het aantal topclubs dat interesse toont in Oguchi Onyewu  is legio, maar ondertussen speelt de verdediger wel weer gewoon mee in de Belgische competitie. Bij Standard groeit de hoop om de Amerikaanse voetballer van het jaar nog wat langer in Luik te houden.  
 
Een verlengd verblijf van Onyewu zou voor Standard een opsteker zijn om in de terugronde de weg naar de top verder te zetten. Tegen Sporting Lokeren toonde hij opnieuw zijn belang voor de ploeg door regelmatig de gaten in de verdediging dicht te lopen. "De tijd tikt weg zonder dat er schot komt in de transfer. Onze hoop wordt met de dag groter", aldus trainer Michel Preuhd’homme in Het Nieuwsblad.
 
De tijd dringt dus voor Onyewu, die al twee jaar droomt van een toptransfer. Bij de echte topclubs lijkt het echter voorlopig bij interesse te blijven en met andere topploegen komt hij niet tot een vergelijk. Als hij echt weg wil, zal één van beide partijen water in de wijn moeten doen om tot een definitieve transfer te komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties