GB-fans zullen Anderlecht heet onthaal bezorgen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
GB-fans zullen Anderlecht heet onthaal bezorgen
Foto: © SC

De supporters van Germinal Beerschot zijn de heenwedstrijd in het Astridpark tegen Anderlecht nog niet vergeten. Scheidsrechter Laurent Colemonts floot toen een strafschop na een zuivere schwalbe van Gouden Schoen Mbark Boussoufa die niet eens binnen het strafschopgebied was. Op het Kiel zinnen ze op revanche.

De Armata Viola, de grootste supportersclub van Germinal Beerschot, wil het Brusselse paars een warm onthaal geven. Michiel Clerckx, lid van het organiserend comité gaf al enkele hints. "Donderdag en vrijdag namen we vakantie om het stadion voor te bereiden. We gaan het ludiek houden, maar scherp. Wanneer de spelers op het terrein komen zal er een papieren tyfo zijn. Dit wil zeggen dat alle supporters kleurrijk papier in de lucht zullen houden en dan zal er een tekening of leuze tevoorschijn komen die spot met de schoonspringkunst van Anderlecht", aldus Clerckx in Het Nieuwsblad.

Sinds de match in Anderlecht, hebben de fans ook een spandoek opgehangen met daarop het exacte aantal dagen tot de terugmatch in Antwerpen. "Al die spandoeken met nummers gaan we nu boven de tribune hangen en daarnaast hangen we een opschrift met iets als: It's payback time", besluit Clerckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties