Aghahowa mogelijk naar Engeland

Kristof Blomme
| 0 reacties
Aghahowa mogelijk naar Engeland
Foto: © SC

Wigan blijft actief op de transfermarkt. De Engelse club zou nu dicht bij een overeenkomst staan met de Afrikanen Julius Aghahowa en Papa Bouba Diop

Wigan, dat amper zeventiende staat in de Premier League, wil zich serieus versterken met het oog op de terugronde. Nadat eerder Folan, Unsworth, Haestad en Granqvist werden aangetrokken voert de club nu gesprekken met Bouba Diop en Aghahowa.

Papa Bouba Diop (foto) speelt op dit moment voor concurrent Fulham. Maandag beslist de 29-jarige middenvelder of hij de overstap naar Wigan wil maken. "We hebben elkaar zondag in Londen ontmoet", aldus Jewell, manager van Wigan. "We willen de speler dolgraag inlijven. We moeten hem nu de tijd geven om alles met Fulham te regelen. Indien hij niet komt zal het een grote ontgoocheling zijn."

Ook de 24-jarige aanvaller Julius Aghahowa lijkt dicht bij een overstap naar de Latics te staan. "We hebben zowel met Shakthar Donetsk als met de speler zelf een akkoord. Alles hangt nu af van de werkvergunning." Wigan volgt de Nigeriaan al een hele tijd. Jewell: "Het is een fantastische speler. We wilden hem een aantal jaar geleden al aantrekken, maar toen wou Shakthar hem nog niet laten gaan. Hoewel zijn contract in oktober afloopt zullen we toch nog een serieuze transfersom ophoesten." Aghahowa speelde al sinds 2000 bij Donetsk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties