Defour: 'Mijn excuses aan Cornelis'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Defour: 'Mijn excuses aan Cornelis'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag won Standard een zinderende topper tegen Racing Genk met 2-1. Na de match spuwde Defour naar ex-ploegmaat Cornelis. De jonge middenvelder bood daarvoor meteen zijn excuses aan. 

De match tussen Standard en Racing Genk was er één om duimen en vingers van af te likken. Racing Genk verdiende minstens een punt, ondanks de vele kansen in de slotfase voor Standard met een man meer. Het was echter Standard dat met de drie punten ging lopen. Bij de thuisploeg speelde Steven Defour een opgemerkte partij tegen zijn ex-club. 

Na het laatste fluitsignaal gaf Cornelis nog een schouderduw aan Defour waardoor die laatste bijna tegen de reclamepanelen vloog. Daarop spuwde Defour in de richting van Cornelis. Toen de kleine middenvelder van Standard de bezoekende supporters provoceerde gingen de poppetjes helemaal aan het dansen. 

Na de match bood Defour zijn excuses aan voor het spuwincident. "Cornelis duwde mij bijna tegen de boarding, zoiets hoort hij niet te doen. Maar dat ik in zijn richting spuug was dom van mij. Ik heb met geen enkele speler van Genk ruzie. Bij deze: mijn excuses aan Cornelis."

De rechtsachter van Genk kon de excuses van Defour wel smaken. "Excuses aanvaard, maar dat uitdagen was voor niks nodig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties