'Ronaldo moet naar Barcelona'

Yves Dekoning
| 0 reacties
'Ronaldo moet naar Barcelona'
Foto: © SC

Volgens Portugees bondscoach Luis Felipe Scolari zou Cristiano Ronaldo best Manchester United inruilen voor Barcelona. De 22-jarige winger is één van de absolute uitblinkers bij de Red Devils. Hij geniet dan ook de interesse van tal van Europese topclubs. Volgens Scolari is de basisopleiding van Ronaldo nu voorbij en is hij klaar om andere oorden op te zoeken.

Scolari denkt dat Barcelona de ideale bestemming is voor de jonge Ronaldo. Hij zou immers complementair zijn met Ronaldinho. Vooral het klimaat ziet de bondscoach als een pluspunt. In Engeland is het vaak koud, en Portugezen gedijen beter in de zon. Daarin zou hij meer motivatie vinden om hard te trainen en sneller vooruitgang boeken. 

Eerder waren er al geruchten over een mogelijke transfer naar Real Madrid, de Spaanse topclub zou ruim 60 miljoen euro willen bieden. David Gill heeft echter al laten weten dat Christiano Ronaldo niet te koop is, ook niet voor dat bedrag. De talentvolle dribbelaar scoorde dit seizoen reeds vijftien doelpunten.   

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties