Devroe wordt Sportmanager Club Brugge

Kristof Blomme
| 0 reacties
Devroe wordt Sportmanager Club Brugge
Foto: © SC

Club Brugge heeft een opvolger beet voor Marc Degryse. Luc Devroe wordt vanaf één maart de nieuwe Sportmanager bij Club Brugge. De 41-jarige Devroe was van 2001 tot nu actief bij Roeselare als Sportief Manager. 

Club Brugge heeft enkele weken na het ontslag van Marc Degryse al een vervanger beet. Luc Devroe wordt vanaf één maart de nieuwe Sportmanager bij Club Brugge. Hij was eerder actief bij KV Oostende en Roeselare als Sportief Manager. 

Dinsdag werd het nieuwe organigram bekrachtigd door de Raad van Bestuur van Club Brugge. Daarin wordt Filips D'Hondt de General Manager. Hij leidt vier departementen: Sport, Algemene Zaken, Commerciële Zaken en Project Nieuw Stadion. In deze nieuwe structuur komt Luc Devroe nu aan het hoofd van het departement Sport. 

Devroe is geen onbekende voor Club Brugge. Hij was er van 1986 tot 1988 actief als doelman. Hij was er doublure van Birger Jensen en Philippe Vandewalle. Hij kwam één keer in actie toen die laatste werd uitgesloten op het veld van Anderlecht. Later verdedigde hij nog het doel van Oostende en Strombeek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties