Ger. Beerschot en Westerlo delen punten

Dirk Pieters
| 0 reacties
Ger. Beerschot en Westerlo delen punten
Foto: © SC

Westerlo en Germinal Beerschot deelden zaterdagavond de punten. Beide ploegen schieten daar in het klassement niet veel op. In een vrij evenwichtige wedstrijd scoorden Delen en Sterchele de enige doelpunten na rust.
 
De bezoekers begonnen het beste aan de wedstrijd. Jurgen Cavens schoot al na drie minuten de bal op de lat. Daarna herstelde Westerlo het evenwicht, maar kon het amper dreigen. De bezoekers konden dat wel, maar een stiftertje van Sterchele ging net voorlangs. Even later was de spits van Germinal Beerschot daar opnieuw, maar Westerlo-verdediger Nico Van Kerckhoven haalde de bal van de lijn. Op het einde van de eerste helft kreeg ook Westerlo nog een kans, maar Dekelver kreeg de bal niet voorbij Luciano.
 
De tweede helft begon uitstekend voor Westerlo. Jef Delen strafte een misverstand tussen Luciano en Losada af; 1-0. Lang duurde de vreugde niet bij de thuisploeg want amper acht minuten later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht. Cavens kreeg de bal tot bij Sterchele die de 1-1 tegen de netten tikte. Beide ploegen leken tevreden met de puntendeling, want kansen kwamen er nog amper. Zo bleef Westerlo – Germinal Beerschot uiteindelijk 1-1.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties