Bekerwedstrijden lokken heel wat volk

Dirk Pieters
| 0 reacties
Bekerwedstrijden lokken heel wat volk
Foto: © SC

Woensdagavond staan de kwartfinales van de Beker van België op het programma. Voor het eerst sinds lang kijkt iedereen reikhalzend uit naar de wedstrijden. Vooral de topper tussen Racing Genk en Anderlecht lokt heel wat volk. Men verwacht in het Fenix-stadion ruim twintigduizend supporters voor de topper tussen de nummers één en twee uit de competitie.

Ook de wedstrijd tussen Antwerp en Standard spreekt heel wat mensen aan. Op de Bosuil zal woensdagavond worden gespeeld voor een vol huis. De Great Old zal worden aangemoedigd door ruim 15.000 toeschouwers en ook het bezoekersvak van Standard zit helemaal vol.

De wedstrijd tussen AA Gent en KV Mechelen lokt zo'n 8.000 toeschouwers. Vooral de bezoekers kijken enorm uit naar de bekerwedstrijd. Maar liefst 1800 supporters van Malinwa zakken af naar Gent en de club moest nog zo’n 1.200 supporters teleurstellen zonder ticket.

Enkel de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Kortrijk trekt niet zo veel volk. In het Jan Breydel-stadion verwacht men zo'n 5.000 à 6.000 fans. [TH]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties