Broos: 'Titel met Genk zou grootste succes zijn'

Philippe Crols
| 0 reacties
Broos: 'Titel met Genk zou grootste succes zijn'
Foto: © SC

Racing Genk ontvangt woensdagavond Anderlecht voor de Beker van België. Dat is en blijft voor Genk-trainer Hugo Broos nog altijd een speciale wedstrijd. Hij was tot voor enkele jaren nog trainer bij paars-wit. 

Hugo Broos wil zich nog altijd bewijzen: "Er was een tijd waarin een aantal mensen aan mijn vakkennis twijfelden. Dat waren mensen van Anderlecht en de media. Uiteraard zou ik graag hun ongelijk bewijzen. De titel halen met dit Genk zou het grootste succes uit mijn carrière zijn", vertelt Broos in de Vlaamse kranten. 

Over de bekermatch zelf zegt de Genk-trainer het volgende: "Wij treden uiteraard aan met ons sterkste elftal. Als het echter slecht zou aflopen is het goed mogelijk dat ik in de terugwedstrijd ekele jongens laat rusten. We maken ons in ieder geval niet zenuwachtig. Het is enkel vervelend dat we nu drie keer op korte termijn tegen dezelfde tegenstander spelen."

Volgens Broos kan Anderlecht ook nog wat leren van zijn huidige werkgever: "Anderlecht kan inderdaad nog wat leren van Genk en dan vooral wat de jeugdwerking betreft. In Anderlecht is het complex in Neerpede een schande. In vergelijking met Genk is daar ook niet echt een visie. Dat is natuurlijk mijn mening."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties