Owens verkast naar de Mariners

Owens verkast naar de Mariners
Foto: © SC

De nieuwste aanwinst van de Central Coast Mariners is Greg Owens. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over van Adelaide United nadat die club in onderlinge overeenkomst het contract met de speler vorige maand beëindigde. Owens speelde vorig seizoen 21 wedstrijden voor Adelaide en wist daarin vier maal de weg naar de netten te vinden.
 
Lyall Gorman, Algemeen Directeur van de Mariners: “We zijn natuurlijk in de wolken dat we een speler met de kwaliteiten van Greg Owens hebben kunnen aantrekken. In het seizoen 2006/2007 waren zijn prestaties even goed als de andere aanvallende middenvelders in de Hyundai A-League. Ik kijk er naar uit om hem die prestatie in het seizoen 2007/2008 in ons shirt te zien herhalen.”
 
“Zoals we eerder al gesteld hebben, willen we elke steen omdraaien om zo de best mogelijke kans op succes in seizoen drie te hebben. Het aantrekken van Owens is een belangrijke stap in die richting. Op dit moment, enkele maanden voor de start van de competitie, zijn we heel tevreden over de spelers die we al hebben aangetrokken. Er is nog plaats voor verbetering, maar we vinden het fantastisch dat we ons al verzekerd hebben van de diensten van Petrovski, Jedinak en Owens. Dat zijn spelers van het hoogste niveau en daarbij kan je nog eens een volledig fitte Nik Mrdja bijrekenen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties