Marc Brys zorgt voor opschudding

Steven Bologne
| 0 reacties
Marc Brys zorgt voor opschudding
Foto: © SC

Trainer Marc Brys van Germinal Beerschot eindigde de persconferentie vrijdagavond op een wel heel aparte manier. Na het overlopen van de sportieve prestaties vroeg de Kielse trainer nog het woord. “Ik verneem zonet dat Germinal Beerschot volgend seizoen niet met mij wil doorgaan,  ik wens langs deze weg mijn opvolger veel succes toe,” aldus Brys die hiermee alvast een open deur heeft ingetrapt.
 
Er staat al geruime tijd een vraagteken achter de positie van Marc Brys voor volgend seizoen. De naam van Harm Van Veldhoven (Cercle Brugge) en Robert Maaskant (RBC Roosendaal) weerklinken al langer als vandaag in de Kielse wandelgangen. Bovendien staat een deel van de supporters al lange tijd niet meer achter de man die de club haar eerste trofee in haar jonge geschiedenis bezorgde.
 
“Ik ben blij dat er eindelijk een einde komt aan de soap rond mijn toekomst bij Germinal Beerschot. Deze schijnheilige en hypocriete situatie duurt al veel te lang. Bij deze wens ik mijn opvolger veel succes toe”, dat waren de korte maar krachtige woorden die de aanwezige perslui met verstomming noteerden.
 
Gedelegeerd bestuurder Herman Kesters viel uit de lucht. “Wij hebben nog geen definitieve beslissing genomen wat het trainersschap voor volgend seizoen betreft. Wel is het zo dat Brys de voorbije dagen kribbig reageerde op enkele beslissingen van het bestuur om een geplande korte oefenstage af te lassen. Hetgeen zonet allemaal aan bod is geweest zou alles wel eens in een stroomversnelling kunnen plaatsen de komende dagen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties