Eloi wil dan toch bij Roeselare blijven

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Eloi wil dan toch bij Roeselare blijven
Foto: © SC

Wagneau Eloi scoorde afgelopen weekend Roeselares enige treffer op het veld van Cercle Brugge. Een belangrijk doelpunt, want het leverde Roeselare een punt op. En dat terwijl Eloi vorige week bijna weg was bij de West-Vlaamse club.

Eloi onderhandelde namelijk met Roeselare over een vertrek in onderling overleg. "Een paar dagen geleden zag het er inderdaad naar uit dat ik zou vertrekken, maar we geraakten er niet onmiddellijk uit", legt Eloi uit in Het Laatste Nieuws. "Ik trok dus weer mijn trainingspak aan en stond ook tot mijn eigen verbazing erg enthousiast op het oefenveld. Ik ben eindelijk van alle zorgen bevrijd nu die schorsing voor vermeende gokfraude opgeheven werd. Ik was enorm in mijn eer gekrenkt, omdat ik geen straf verdiende. Ik heb nooit iemand belazerd, maar ben gewoon voor mijn rechten en die van de ploegmakkers opgekomen. Voor mezelf had ik eigenlijk al een punt achter mijn voetballoopbaan gezet. Tót ik vrijdag bij de coach geroepen werd en hij vroeg of ik bereid was de ploeg te depanneren. Ik ging graag op die vraag in, want ik ben altijd correct door de club behandeld. Alle verplichtingen werden nagekomen."

En wil Eloi nu bij Roeselare blijven? "Ik weet niet wat de trainer en de club nu van plan zijn. Maar voor hen wil ik heel veel doen en als ze echt geïnteresseerd zijn, dan speel ik hier volgend seizoen voor een vriendenprijsje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties