Interview Jo Vermast na KVM-KVK

Bart Hermans
| 0 reacties
Jo Vermast na KVM-KVK
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

We spraken na de wedstrijd KV Mechelen – KV Kortrijk met Jo Vermast :
 
Jo, door dit verlies lijkt het zicht op die derde plaats en eventueel ook de eindronde verder weg?
 
“Nee, ik denk het niet dat als je hier verliest, we verdienden trouwens wel een puntje, de eindronde verder weg is. Volgens mij gaat de vierde plaats in het klassement ook genoeg zijn en daar staan we nog altijd goed voor. Het vertrouwen blijft en we zijn toch wel een goede ploeg en hebben dat hier bij momenten laten zien.”
 
Jullie hebben met een beperkt elftal toch wel echt vrank en vrij gevoetbald?
 
“ Ja, de jongens die vandaag hebben mogen spelen hebben dat zeker niet slechter gedaan dan die andere. Je ziet natuurlijk wel dat je het laatste kwartier niet meer dat ietsje extra hebt, de mensen die normaal dan de ploeg op sleeptouw nemen zaten ook stikkapot. Je ziet dan ook mede door die vermoeidheid dat het vertrouwen zakt en dat we niet meer geloofden in die gelijkmaker. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we vijfenzeventig minuten sterk gespeeld hebben.”
 
De bank heeft vandaag misschien wel het verschil gemaakt. Bij jullie zaten er jongens die amper ervaring hadden?
 
“Tja, die linksback die bij ons inkomt doet wel direct twee goede acties dus dat is wel een jongen met potentieel maar je kan niet verwachten dat die jonge gasten het verschil gaan maken. Maar dat kan wel komen, ze hebben nog tijd.”
 
Het doel is nu die vierde plaats veilig stellen in de resterende wedstrijden en misschien toch nog Mechelen onder druk zetten want zes punten is nu ook weer niet zoveel?
 
“ We gaan natuurlijk ook niet te hoog kijken want als je de ambities te hoog stelt dan kan je vlugger ontgoocheld geraken en wordt het nog moeilijker om resultaten te halen. Maar zoals we bezig waren hopen we verder te doen en zo die vierde plaats veilig te stellen. Dan ben ik er van overtuigd dat we dicht gaan komen voor die eindronde.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties