Spurs leggen Taarabt vast

Joeri De Ren
| 0 reacties
Spurs leggen Taarabt vast
Foto: © SC

Tottenham was begin januari opgetogen te kunnen melden dat Adel Taarabt voor zeer lange tijd de rangen van de Engelse club zou vervoegen. De jonge Franse Marokkaan geldt als een van de grootste talenten van het Europese voetbal en werd aan de mouw getrokken door Chelsea, Manchester en een hele reeks continentale ploegen. De jonge Fransman, die reeds jaren international is in de Franse jeugdploegen, koos zelf voor de Spurs en het Engels voetbal. Hij beweert voor 5 jaar getekend te hebben.

De Spurs kunnen en of mogen dit verhaal niet bevestigen daar de jongere officieel pas mag tekenen in mei wanneer hij 18 jaar wordt. De aanvallende middenvelder beweert echter zelf dat eigenlijk alles al lang in kannen en kruiken is.

ver zijn keuze zei hij het volgende : "Het is heerlijk voetballen in Engeland, waar de fans je zelfs bij voorsprong naar voren schreeuwen. Coaches brengen bij voorsprong geen verdedigers in, maar wel extra aanvallers. Dit soort voetbal ligt me wel." Ook de speelkansen waren een belangrijke factor : "Lens zei me dat ik pas later speelkansen zou krijgen, terwijl men mij die in Engeland nu al aanbiedt in de vorm van invalbeurten of wedstrijden voor de Bekers. Dat is veel interessanter voor mijn ontwikkeling." De youngster wil ook voor Frankrijk spelen als international : "Ik heb de dubbele nationaliteit, maar voel me Fransman en wil dan ook voor de Franse nationale ploeg spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties