Beasley wil een 'Citizen' blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Beasley wil een 'Citizen' blijven
Foto: © SC

De Amerikaan DaMarcus Beasley zou graag bij Manchester City blijven spelen. De 24-jarige speler staat momenteel nog onder contract bij het Nederlandse PSV Eindhoven maar speelt dit seizoen op uitleenbasis bij The Citizens

Op de website van Manchester City zegt Beasley dat hij na dit seizoen nog één jaar onder contract staat bij PSV, maar dat Manchester City de optie in het huurcontract moet lichten als ze voor de club voor die keuze komt te staan.

Beasley zal nu in het verdere verloop van deze competitie proberen om City-manager Stuart Pearce te overtuigen van zijn kunnen zodat hij langer in Engeland kan blijven voetballen. "Ik heb nog met niemand gesproken dus weet ik niet wat er gaat gebeuren. Maar ik hoop wel dat er binnenkort iets gebeurt. Ik hoop bij de ploeg te blijven en hen zo hoog mogelijk in de competitie te laten eindigen", aldus Beasley.

Beasley, een buitenspeler, nam een valse start in Engeland maar dat was te wijten aan enkele blessures. Na verloop van tijd kon hij zijn draai wel vinden bij de club waar ook onze landgenoot Emile Mpenza speelt. Volledig overtuigen kon Beasley echter nog niet en de tweede club uit Manchester heeft wellicht de bedoeling om de Amerikaanse international terug naar PSV te laten keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties