Antwerp ontvangt OH Leuven

Giel Vermeulen
| 0 reacties
Antwerp ontvangt OH Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag staat derde in tweede klasse R. Antwerp FC tegenover Oud-Heverlee Leuven, dat met een vijfde plaats Kortrijk op de hielen zit. Voor het kampioenschap moet Antwerp het niet meer doen, maar van de eindronde zijn ze al wel zeker. OH Leuven moet absoluut winnen tegen Antwerp, wil het alsnog kans maken op de eindronde.
In de heenronde kreeg OHL zwaar op de kop van Antwerp, dat toen met 0-5 OHL verdwaasd achterliet.

Antwerp zal het deze wedstrijd moeten stellen zonder Mohammed Cisse die met rood werd geschorst. Ook Fraizer Campbell en Luciano Olguin zullen met hun drie keer geel in de tribune moeten zitten.

Maar voor OHL ziet het er daarom niet minder slecht uit. Sammy Greven komt terug uit schorsing maar laat Samuel Remy zijn plaats innemen. Daarenboven zal Leuven het wellicht nog altijd zonder de geblesseerde Bjorn Ruytinx, Toni Brogno, Frederic Stilmant en Stijn Francis moeten doen. Het wordt uitkijken of er tenminste een van hen nog terugkomt zaterdag in het Bosuilstadion.
Buiten Greven en doelman Thierry Berghmans zit OHL dus nog steeds met een overwegend jonge en daardoor minder ervaren ploeg. De talenten onder hen zullen moeten laten zien wat ze waard zijn in deze veel beslissende match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties