Over enkele weken duidelijkheid Pocognoli

Thomas Dubois
| 0 reacties
Over enkele weken duidelijkheid Pocognoli
Foto: © SC

Dat Pocognoli in de interesse staat van verschillende clubs kon u enkele dagen geleden al lezen op Voetbalkrant.com. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf mogen er daar officieel nog twee teams bij gerekend worden. Namelijk AZ dat al eerder z’n interesse toonde en de Duitse club Bayer Leverkusen.
 
De 19-jarige Pocognoli zelf heeft nog een contract tot 2011. Sowieso zal er de eerste weken nog geen duidelijkheid komen. Door de drukke titelstrijd met Anderlecht weigeren ze bij Racing Genk om voorlopig te onderhandelen met andere clubs. De linksachter staat niet weigerachtig tegenover een overgang naar het buitenland. Pocognoli zal met verschillende zaken rekening houden, maar vooral met het feit of hij al dan niet kan spelen.
 
Voor Pocognoli is het ook interessant om te wachten tot het einde van het seizoen om te weten hoe het er bij z’n toekomstige club aan toegaat. Zo is AZ nog lang niet zeker van Champions League wat toch wel een extra troef kan zijn. Een voordeel is dan wel dat de huidige linksback, Tim De Cler er nog maar een contract heeft voor één jaar. Willen ze in Alkmaar munt slaan uit de speler, dan moeten ze hem nu van de hand doen waardoor er een plaatsje vrijkomt in het elftal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties