Wie blijft bij FC Brussels ?

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Wie blijft bij FC Brussels ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans is groot dat Flavien Le Postollec, momenteel gehuurd van het Franse Lille OSC, ook volgend seizoen nog bij FC Brussels actief is. Brussels heeft namelijk een akkoord met de Ivoriaan voor een definitieve overname, en ook met zijn moederclub, waar Le Postollec niet kan rekenen op een basisplaats, schieten de onderhandelingen goed op.

Brussels zou 150 000 EUR moeten neertellen voor de verdedigende middenvelder. Le Postollec, die in januari naar Brussels kwam, was een van de uitblinkers van de terugronde. Ook Dieudonné Owona, die samen met Le Postollec overkwam van Lille, zou zijn verblijf in Molenbeek verlengen. Of dat al dan niet op definitieve basis zou gebeuren, is echter nog niet geweten.

Omtrent een contractverlenging voor Alan Haydock bestaat er echter heel wat minder duidelijk. Onze kapitein (eindelijk gerecupereerd na zijn knieblessure), die zaterdagavond tegen Genk de laatste minuten mocht volmaken, wil wel blijven, maar voorzitter Johan Vermeersch twijfelt of de publiekslieveling nog wel voetbal op het hoogste niveau aankan, na zijn dubbele blessure en een jaar inactiviteit. Beide partijen zullen sowieso nog rond de tafel zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties