Frankrijk en Italië zegevieren opnieuw

Philippe Crols
| 0 reacties
Frankrijk en Italië zegevieren opnieuw
Foto: © SC

In groep B is de strijd nog lang niet gestreden. Frankrijk, Italië en Schotland wonnen woensdagavond hun wedstrijden. Als Oekraïne zijn resterende wedstrijd ook nog wint, dan staan de vier teams op een zakdoek bij elkaar.

Farøer - Schotland  0-2

Farøer speelde zaterdag al een aardige wedstrijd tegen Italië, maar moest de drie punten aan de wereldkampioen laten. Ook woensdag zat puntengewin er niet in. Deze keer won Schotland er. Doelpunten van Maloney en O'Connor in het slotkwartier van de eerste helft volstonden voor de drie punten. 

Litouwen - Italië  0-2

Zaterdag redde Inzaghi nog de Italiaanse meubels op bezoek bij Farøer, maar in Litouwen was er blijkbaar iemand anders van dienst. Quagliarella scoorde beide doelpunten voor de wereldkampioen. Op het halfuur opende hij de score en net voor rust verdubbelde hij de voorsprong. 

Frankrijk - Georgië  1-0

De Fransen zijn blij dat ze eindelijk met vakantie mogen. De laatste wedstrijd tegen Georgië was er blijkbaar te veel aan, maar gewonnen werd er wel. Een goal van Nasri op het halfuur volstond voor de nipte 1-0-zege. Frankrijk heeft zo nog altijd twee punten voorsprong op Italië en drie punten voorsprong op Schotland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties