Sterchele: 'Gebrek aan respect van Anderlecht'

Greg Docx
| 0 reacties
Sterchele: 'Gebrek aan respect van Anderlecht'
Foto: © SC

Germinal Beerschot begon gisteren aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook de meest besproken speler van de afgelopen weken, François Sterchele stond op het oefenveld. Lang zag het er naar uit dat de topschutter van vorig seizoen zijn krabbel onder een contract met Anderlecht ging zetten, maar Sterchele haakte af. Wat is er eigenlijk gebeurd?

Een vraag waar Sportwereld een antwoord op wilde.
Sterchele vertelt: "Ik ben met Anderlecht gaan praten en ik heb naar hun voorstel geluisterd. Vervolgens heb ik bedenktijd gevraagd, maar die kreeg ik niet. Zij hebben dan de hele zaak afgeblazen. Anderlecht toonde geen respect voor mij.
Misschien voelden ze zich in hun eer gekrenkt omdat ik niet meteen tekende. Dat ik te veel geld zou gevraagd hebben, is absoluut niet waar!
Het is zeker niet zo dat Standard plots met een beter voorstel op de proppen kwam, van hen heb ik nooit iets persoonlijks gehoord."

Sterchele kijkt er zeker niet tegenop om nog minstens 1 seizoen op het Kiel door te brengen. De kans dat hij nog naar Anderlecht of Standard trekt lijkt wel heel miniem. Voor Anderlecht is Sterchele een afgesloten hoofdstuk en Standard haalde uiteindelijk dan toch Mbokani binnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties