Devroe: 'We zijn ook intern versterkt'

Devroe: 'We zijn ook intern versterkt'
Foto: © SC

Gisteren was er de persconferentie van Club Brugge in de raadszaal van het gemeentehuis van Koksijde. Eerder op Voetbalkrant.com kon u al lezen dat voorzitter Michel D'Hooghe ambitieuze taal spreekt voor volgend seizoen maar ook sportmanager Luc Devroe deed zijn zegje op TV.

"Ik denk dat wij niet alleen vijf nieuwe versterkingen hebben, maar ik denk dat we ook intern versterkt zijn. Door de hogere concurrentie binnen de spelersgroep denk ik dat de spelers die vorig seizoen een moeilijk aanpassingsjaar gehad hebben, moeilijk slechter kunnen. Dan denk ik in de eerste plaats aan Koen Daerden, Ibrahim Salou en Daniel Chavez die een heel jaar gesukkeld heeft met blessures. Koen had een zware last op zijn schouders, maar die zal er nu ook wel afgevallen zijn en het is in het verleden al bewezen dat sommige spelers pas vanaf hun tweede jaar bij Club Brugge openbloeien. Daarom denk ik dat we meer dan vijf versterkingen hebben binnengehaald", aldus Devroe.

Verder raakte bekend dat het toernooi in Cannes dat midden juli wordt gespeeld een driehoekstoernooi is geworden. Rapid Boekarest dat eerst AS Saint-Etienne kwam vervangen, heeft zich nu ook afgemeld. Club Brugge neemt het bijgevolg op tegen Stade Rennes en AS Cannes in het Stade Pierre de Coubertin in La Bocca, een voorstad van Cannes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties