Feyenoord wil Buffel terughalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Feyenoord wil Buffel terughalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Engelse krant The Evening Times zou Feyenoord Rotterdam graag onze landgenoot Thomas Buffel terughalen naar De Kuip. De Rotterdammers zouden al met Glasgow Rangers aan het onderhandelen zijn over een overgang van de 26-jarige Ruddervoordenaar.

Buffel staat wel nog twee jaar onder contract bij de Glasgow Rangers en hij zou zo'n vijf en een half miljoen euro moeten kosten. Martin Buffel, de vader van Thomas, heeft weet van de interesse van Feyenoord voor zijn zoon maar vindt het nog te vroeg om over een transfer te spreken.

"Thomas was graag bij Feyenoord, maar is ook graag bij de Rangers. Hij hoeft niet weg. Het belangrijkste is nu gewoon dat hij fit raakt. Hij traint al individueel met de bal, maar geen enkele ploeg zal iemand kopen die nog niet fit is", aldus Martin Buffel in Het Laatste Nieuws.

Ook Rangers-manager Walter Smith heeft al laten weten dat hij volgend seizoen rekent op onze landgenoot. Hij verwacht Buffel speelklaar in september. Buffel werd vorige winter geopereerd aan zijn beide knieën en is bijna van die zware blessure hersteld.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties